![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte tare articolul. Cred ca revistele nu sunt scrise pentru retardati ci de catre retardati. Si oricum ar fi, sexul oral, anal, normal, mai putin normal a existat de cand lumea. Chiar ma uitam zilele trecute la un documentar, de fapt la doua documentare, despre sexul in antichitate. Ei sa vedeti acolo vrute si nevrute si alte lucruri considerate in voga acum. In voga pe naiba! Fetele astea in loc sa citeasca toate tampeniile mai bine s-ar duce si l-ar lua pe mandrul ala de mot (sau vice-versa) si ar experimenta oleaca unul cu altul ce le place sau ce nu le place, ce vor si ce nu vor. E mai sigura reusita macar si mai interesanta decat punerea in practica la indigo a articolelor de profil (ha, cum suna!). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu imi place ca tipele alea se dau experte, ei la fel. Nebunii avem si vrem cu totii dar nu ne-am pus eticheta pe frunte de "experti in fantezii sexuale si sfatuitori de nadejde".
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:02 AM |
|