![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-March 09 Member No.: 6,180 ![]() |
Buna! Am fobie sociala si atacuri de panica de cand ma stiu, am 21 de ani si sunt din Timisoara. Stiu
ca "unicul" tratament este psihoterapia..dar aia n-as face, niciodata, mai bine mor. Cred ca sunt o combinatie foarte nociva..am fobie, am mandrie, si o doza de antisocial.. adica nu m-as duce la "dusman" sa cer ajutor..Daca cineva crede ca ma poate ajuta, sau are aceeasi problema si vrea sa vorbim..sa ma contacteze pe - editat- Imi pare rau de problema ta, DAR discutiile se poarta pe forum- sintem un forum, nu un site de dat anunturi. Daca faceau toti userii ca tine, era jale This post has been edited by Maàt: Mar 28 2009, 01:33 AM
Reason for edit: editat- discutiile se poarta pe forum- sintemun forum, nu un site de dat anunturi
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,319 ![]() |
Buna! Am fobie sociala si atacuri de panica de cand ma stiu, am 21 de ani si sunt din Timisoara. Stiu ca "unicul" tratament este psihoterapia..dar aia n-as face, niciodata, mai bine mor. Cred ca sunt o combinatie foarte nociva..am fobie, am mandrie, si o doza de antisocial.. adica nu m-as duce la "dusman" sa cer ajutor..Daca cineva crede ca ma poate ajuta, sau are aceeasi problema si vrea sa vorbim..sa ma contacteze pe - editat- Imi pare rau de problema ta, DAR discutiile se poarta pe forum- sintem un forum, nu un site de dat anunturi. Daca faceau toti userii ca tine, era jale Buna, Sa o luam metodic: daca faci tratament cu un anxiolitic sau in cazul tau cu un antidepresiv nu insemna ca ai scapat de probleme.De exemplu daca iti este in rau majoritatea timpului (cum aveam eu), e clar ca nu este doar atac de panica si ca este ceva mai mult de atata.Nu stiu cum este la tine, dar si mie mi s a intamplat s a ma trezesc din somn din cauza starilor de rau. Anxioliticele nu m au ajutat cu absolute nimic, doar au mascat simptomele.De indata ce intrerupeam tratamentul starile de rau reveneau invariabil.Am patit asta de nenumarate ori pana am hotarat sa intreprind ceva.Am ajuns la concluzia ca daca voi face acelasi lucru nu se va schimba nimic.Am inceput sa ma interesez si am obtinut informatiile dorite. Acum sunt ok (dupa tratament) si vreau sa ajut si eu.Nu am nici un fel de cunostinte in psihologie si deci nu va pot da sfaturi competente.Dar putem discuta despre tot simptomele noastre si eventual ne putem da cu parerea Mult succes si sanatate Esmeralda |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:16 PM |
|