![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Moamaa, SUPER TARE articolul, Diana, tot respectul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) !
Iti multumim ca ti-ai chinuit globii oculari sa citesti aberatiile alea de articole din cele asa zise reviste, eu demult nu ma mai obosesc...dar a iesit un articol pe cinste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ce folos, aceleasi balarii, in plus greselile de exprimare si/sau ortografie din ce in ce mai abundente parca in ultimii ani... Ei, io dac-as fi mama de adolescenta, as printa articolul tau si i l-as pune sub nas sa-l citeasca, sa nu ma mai chinui eu sa-i explic cum sta treaba cu sexul oral . Foarte bine ai explicitat, D, serios, felicitari inca o data. Si foarte funny ...lool |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:42 AM |
|