![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Mie personal nu-mi place sa vorbesc despre lucrurile care ma inspaimanta cel mai tare in viata, insa ... se spune ca cel mai bun leac impotriva fricii este sa o recunosti si sa o infrunti! ;)
- imi este frica de inaltime - imi este frica de spatii inguste ( claustrofobie) - imi este frica de bolnavii psihic - imi este frica sa fiu ingropata de vie - imi este frica sa-i pierd pe cei din familia mea Nu neaparat in ordinea asta, insa... astea sunt singurele lucruri de care ma tem in viata. Frica de inaltime si claustrofobia incerc sa le combat mergand la munte si vizitand tot felul de pesteri, dar nu intotdeauna ma incumet sa intru. Chestia cu ingropatul de vie o sa se rezolve si ea pentru ca eu vreau sa fiu incinerata. Restul nu stiu daca mai tine prea mult de mine... Stiu ca e un subiect mai sensibil, dar daca simtiti ca rezolvati ceva vorbind despre el si va simtiti mai bine apoi, eu zic ca e ok. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Draga mea, te rog sa scrii mai ingrijit pentru ca ne este greu sa urmarim ce vrei sa spui in propozitii interminabile si fara majuscule la inceput.
In legatura cu problema ta, mie mi se pare ca te afecteaza, este destul de grava si are un efect mare asupra calitatii vietii tale. Probabil ca isi are radacina in alta parte, si cred ca ar trebui sa primesti ajutor specializat. Este incredibil faptul in care se poarta sotul tau cu tine, faptul ca se enerveaza si nu e de acord sa mergi la psiholog. Mi se pare ca nu te intelege. Dar sincera sa fiu nici pe tine nu te inteleg. De ce trebuie sa iti dea sotul voie sa faci asta? Eu stiam ca fiecare om e liber sa faca propriile alegeri si sa nu fie constrans de altul. Tine minte ca nu are de ce sa-ti fie rusine, iar cei care rad au si ei fobiile lor si incearca doar sa te puna in inferioritate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:32 PM |
|