![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 25-October 09 Member No.: 7,355 ![]() |
Il iubesc prea mult ca sa il fierb,insa o sa ma mai gandesc.
Suntem impreuna de 4 ani. De obicei nu il refuz ,insa daca se intampla pune botu si eu ma duc la el ca s ail linistesc si ii explic in ca odata ca nu imi place in modul ala. El se face ca intelege..facem dragoste si trece tot...la sfarsit ii spun "ai inteles nu? ca nu e posibil de fiecare data aceeasi poveste?". Si el"da da,stiu ai dreptate". Ma acuza ca eu nu iau niciodata initiativa..aaaa..... nu am cum sa o iau daca nu imi lasa spatiul sa il doresc. Ma vrea mereu.Zice ca sunt prea sexy, ca nu poate sa se controleze... MIe imi place la nebunie sa fac dragoste cu el si e foarte atent in pat la placerea mea..in sainceputl,felul in care pune problema..nu ma excita deloc. Stiu mereu c urmeaza.. ufff |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:51 AM |
|