![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ai inteles despre ce fel de fierbere vorbeam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tie a inceput sa ti se para totul monoton, ai nevoie de "sare si piper". Pentru o viata sexuala e nevoie de chimie, nu doar de dragoste.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 25-October 09 Member No.: 7,355 ![]() |
Mai, eu cred ca am parte de o garmada de sare si piper in viata sexula(cel putin imi imaginez).
Suntem foarte nebuni cand e vorba de sex. O facem peste tot si in tot felul de pozitii... cate odata iau videocamera si ne filmam,o facem acasa la prieteni, cand mergem in vizita la parinti (ne facem ca ne spalam pe maini inainte de cina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )... la munca si asa mai departe. Ceea ce ma deranjeaza e modul in care incepem...nu reusesc sa ma excit deajuns pentru ca el imi spune tot ce ma asteapta. Dupa cum am mai spus la inceput imi placea la nebunie,insa acum nu fac altceva decat sa incerc sa ii explic sa TACA si sa FACA. Se face ca intelege pana data viitoare. CHiar nu mai stiu cum sa ii explic. Nu exista tratament pentru asa ceva?? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:54 AM |
|