![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Isabela, cred ca stiu la ce te referi. Iti place sa faceti dragoste, in pat totul e perfect, insa el cam uita de partea cu preludiul si de faptul ca tu ai nevoie si de pupaceala fara sex. Te simti obligata sa faci sex si asta te face sa eziti atunci cand el te " invita".
Cu vorba buna nu cred ca rezolvi ceva, pentru ca barbatii au prostul obicei de "a se face frate cu dracul pana trece puntea". In mod normal noi, ca niste naive ce suntem, avem impresia ca o discutie buna si serioasa trebuie sa dea rezultate. Ei insa nu dau doi bani pe vorbe. Incearca sa-i arati ceea ce vrei de la ei. Cum spune Fides, leaga-l de pat si arata-i ce inseamna un preludiu adevarat si la ce poate duce el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate ii va da un indiciu despre cum trebuie sa se poarte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:31 AM |
|