![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 16-October 09 Member No.: 7,296 ![]() |
Sfantului Francisc de Assisi este sfantul care a primit sfintele stigmate pe muntele Verna din Casentino. Sfintele stigmate le-a primit cu doi ani inainte de a muri si reprezinta un dar ceresc, care l-a incredintat ca s-a facut vrednic de sfintele rani ale lui Iisus Hristos. A lasat cateva rugaciuni foarte frumoase.
Rugaciunea Sfantului Francisc de Assisi Doamne, fa din mine un instrument al īmpacarii īntre oameni: Unde este ura eu sa aduc iubire, Unde este vina eu sa aduc iertare, Unde este dezbinare, eu sa aduc unire, Unde-i ratacire, eu sa aduc adevarul, Unde-i īndoiala, eu sa aduc credinta, Unde-i disperare, eu sa aduc speranta, Unde-i īntuneric, eu sa aduc lumina, Unde-i suferinta, eu sa aduc bucurie. Doamne, ajuta-ma ca mai curānd eu sa mīngīi pe altii decīt sa fiu mīngīiat, Ca eu sa-i īnteleg pe altii decīt eu sa fiu īnteles, Ca eu sa iubesc pe altii decīt eu sa fiu iubit. Caci cīnd ma uit pe mine īnsumi atunci ma gasesc, Cīnd iert atunci gasesc iertare, Cīnd mor pentru mine, atunci īnviu la viata de veci. Amin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 07:15 PM |
|