![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Si ce argumente aveti?
Eu una as adopta-o. Va argumentez mai incolo.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu zic ca unii nu ar merita sa fie pusi pe scaunul electric. Am insa retineri, mai ales cind au existat mii de cazuri ale unor oameni care au fost condamnati si au facut ani grei de puscarie desi erau nevinovati pentru ca asa e sistemul. Si cine stie citi or mai fi putrezind prin inchisori. In plus, nu vreau si nu am dreptul sa hoatarasc EU cine traieste si cine moare.
Ca, vorba din pilda, cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 16-October 09 Member No.: 7,296 ![]() |
Ca, vorba din pilda, cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra. Un text nu trebuie scos din context pentru a deveni pretext. Acolo era vorba de femeia care savarsise un adulter. Nu e totuna. Un adulter e departe de a fi o crima. Paraintii se cutremura la gandul ca un criminal le-ar putea curma prematur viata copiilor lor. De altfel si porunca a VI-a spune clar :"Să nu ucizi". Oare de ce Statele Unite, care se mandresc ca sunt o natiune ce s-a intemeiat pe Biblie (Parintii Pelerini, care au sosit in Lumea Noua la data de 16 septembrie 1620 si au fondat prima colonie din Noua Anglie, America de Nord, la New Plymouth, Massachusetts, avandu-l Pe Dumnezeu ca suveran absolut) mentin pedeapsa cu moartea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:38 AM |
|