![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
se spune ca exista 2 feluri de persoane : cei care au facut sex oral,si cei care nu recunosc ca au facut-o.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-January 09 Member No.: 5,753 ![]() |
buna. nu am nici o experienta in sexul oral.partenerul meu isi doreste asta. am incercat o data si nu am simtit nici o placere. imi iubesc partenerul, nu simt repulsie sau sila.nu cred ca e un lucru rusinos sau scarbos.doar ca nu simt nimic.ba din contra, apare o senzatie de inec . poate si din cauza lipsei de experienta.mi se pare un act mecanic obositor.poate este ceva in neregula cu mine si sunt eu o femeie lipsita de imaginatie sau senzualitate.imi poate oferi cineva cateva sfaturi , sugestii.sunt eu defecta?sincer vorbind nu inteleg cum o femeie poate simti placere facand sex oral . e o placere psihica , stiind ca ii oferi o placere partenerului ?
multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:32 AM |
|