![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
17girl, daca vrei poti o incerca o crema pentru conturul ochilor, nu are cum sa-ti faca rau, dimpotriva, e mult mai bine sa previi decat sa tratezi. Eu nu cred ca e prea devreme sa incepi sa folosesti de la 17 ani, mai ales ca traim in poluare, ne expunem la soare etc., si pielea din jurul ochilor e extrem de fragila. Asa ca o crema hidratanta de calitate nu are cum sa strice.
Cat despre cremele anti-rid, ele sunt un mare mit, majoritatea. In afara de cele care contin derivati din vitamina A (retinol, tretinoin etc.) si acizi de fructe in concentratie suficient de puternica, restul sunt doar creme hidratante mai performante, care contin antioxidanti si poate filtre solare si pot fi folosite la orice varsta. Am mai explicat de multe ori ca legatura dintre produsele cosmetice si varsta tine de marketing, si nu de realitate. Ca si povestea cu folosirea produselor din aceeasi gama... Ideea e sa studiem cu atentie ce ingrediente contine un produs, si in ce cantitate, si asa vedem daca se potriveste tenului nostru si daca e performant. Restul e mit si marketing (poate ar trebui sa deschidem un topic special pe aceasta tema)... mai ales in conditiile stilului de viata contemporan. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:06 AM |
|