![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Capsunica eu nu stiu toata povestea dar hai sa-ti spun o povestioara:
am un var, are vreo 35 de ani, baiat destept, plin de bani(asta asa in paranteza), dar care nu se vede insurat in veci. Mama lui (matusa-mea adica) e o draguta iar el ar face orice pt ea.... ei!! de vreo 2 ani e cu o fata care se pare ca ii place foarte mult si careia i-ar ierta multe dar care a facut de cateva ori comentarii referitoare la matusa-mea .. iar el mi-a spus ceva de genul "NICIODATA nu te bagi intre un tip si maica-sa" s-apoi daca stai sa te gandesti .... maica-sa o are pana la batranete dar prietene chiar si sotii nu-s neaparat pana la moarte. Sper sa nu fiu inteleasa gresit dar daca ei au o relatie stransa sfatul meu este: nu-l pune sa aleaga ... incearca sa te adaptezi situatiei, fara a te umili sau a te supune nu stiu carui stres dar totusi maica-sa e si va fi mereu MAMA lui. (repet ca nu stiu povestea voastra in intregime dar ideea principala e aia de mai sus) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:27 PM |
|