![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
fetelor, ati incercat Akneil? daca da, cum vi s-au parut? astept parerile voastre..
care au fost cele mai eficiente produse pe care le-ati incercat, schemele voaste magice? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
multumesc mult, angelito, la fel de draguta ca de obicei :-*
am renuntat la Sebium AKN, nu-mi facea nici un bine si am revenit la Cleanance K si deja se vede o imbunatatire spre mirarea mea..poate si datorita lotiunii Tea Tree Water de la Lush.. tenul arata mai proaspat, mai intins, sper sa se duca de tot semnele in timp.. oricum dupa ce termin Cleanance, o sa incerc si Keracnyl, daca spui ca a fost bun.. :P retin-a mi-e foarte frica sa folosesc, tinand cont ca fetele au spus ca la inceput tenul arata ingrozitor(nici nu as putea sa suport asta, la cat de complexata am devenit :-[) si din cate am inteles, si smooderm e destul de agresiv..tu le-ai folosit, daca da, ce rezultate ai avut ? as incerca si un tratament intern.am vazut si niste capsule Acnetol. uite ce am gasit: ACNETOL Indicatii: in acnee, ca trofic pentru par,unghii,revitalizant. Administrare: 2cps x 3 ori /zi 5 zile continuand cu 1cps x 3 ori/zi pana la sfarsitul lunii. Prezentare: Flacon cu 40 capsule gelatinoase. Compozitie: Aloe vera 0.050g/cps, Echinaceea purpureea 0.100g/cps Urtica doica 0.140g/cps Actiune: Laxativ, detoxifiant, antistafilococic, antiinflamator, antibacterian, revitalizant. Totalul principiilor active continute in cele trei tipuri de plante determina o actiune complexa: aloe vera - foarte bun laxativ (actiune detoxifianta), echinaceea purpureea cu o foarte buna actiune antistafilococica, urzica cu puternica actiune antiinflamatoare si antibacteriana, dar si revitalizanta. care ar fi mai bun Akneil sau Acnetol? te rog mult sa nu te superi pe mine ca te asaltez asa cu intrebari.. :-* te pup si iti doresc un ten cat mai frumos |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 07:04 AM |
|