![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 24-October 09 Member No.: 7,351 ![]() |
Hmmm...oarecum ai dreptate!!Dar crede-ma k un om de doar 25 de ani de exemplu poate k a trecut prin mult mai multe decat unul de 70!Deci as putea spune experienta mai multa acumulata!!
Totul depinde de ce iti rezerva viata si cum percepi tu greutatile si intamplarile prin care treci.un om inteligent invata multe in viata,si invata din tot cate ceva. Noi suntem cine am ales sa fim,constienti sau inconstienti! Si probabil k si oamenii din jurul nostru ne influenteaza personalitatea,au o mica parte de "vina" (daca chiar o pot numi asa...desi probabil nu e corect!) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:36 PM |
|