![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asa gandesc toti, din pacate, nu doar al tau. Mi se pare pur si simplu....gretoasa gandirea lor. Sa nu mai spunem ca daca le zici "atunci pot sa faca si femeile la fel, nu? ca nu inseamna ca nu isi mai iubesc partenerul, pur si simplu se distreaza si ele". Aaaaa, nu!! Femeile nu au voie! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Asa gandesc toti, din pacate, nu doar al tau. Mi se pare pur si simplu....gretoasa gandirea lor. Sa nu mai spunem ca daca le zici "atunci pot sa faca si femeile la fel, nu? ca nu inseamna ca nu isi mai iubesc partenerul, pur si simplu se distreaza si ele". Aaaaa, nu!! Femeile nu au voie! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) aaaa,da,zimzi..am uitat sa spun. a zis ca femeile nu au voie sa faca asa ceva pentru ca femeile nu sunt egale cu barbatii si e mai grav cand o face o femeie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:30 AM |
|