![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 16-October 09 Member No.: 7,296 ![]() |
Epistolă pentru cinstirea patimilor Mântuitorului pe Drumul Crucii Aceasta scrisoare, Binecuvântare, Îţi aduce-n casă O veste frumoasă : De-i vei da crezământ, Domnul nostru Cel Sfânt Te va binecuvânta Pe tine şi casa ta. Ne-a fost dată-n dar De sfinte cu har, Matilda, Brigita Şi Elisabeta, Şi a fost stihuită, Pe stih potrivită, De misionarul Gavriil Stiharul. Că e bine să ştii, Şi nu te-ndoi, Iisus a pătimit, Pe calvar a primit Lovituri crunte : Cinci mii patru sute Nouăzeci şi cinci. Aceasta să zici În fiecare zi Şi bine-ţi va fi. Dacă o vei transcrie Pe albă hârtie Şi de o vei ţine Pururea la tine, Har ţi va da, Tu leac vei avea Pentru orice boală De-i grea sau uşoară. Aceluia care Zile nu mai are I se va arăta Şi-l va ajuta Să se îngrijească, Să se pregătească De călatorie Preasfânta Marie. Astfel fu cuvântul De la Grigore Sfântul. Şi de vei mai spune Câte-o rugăciune, Câte-un "Tatăl nostru ", De orice dezastru Te va feri mereu, Din cer, Dumnezeu. Şi de vei mai spune Câte-o rugăciune Către Preacurata, Pâinea şi bucata Îţi va fi pe masă Şi liniştea-n casă. Tatăl nostru care eşti şi în ceruri veşniceşti, numele Tău sfânt fie acum şi-n veşnicie. Vie-mpărăţia Ta, facă-se voinţa Ta aşa–n cer şi pe pământ, precum numele Ţi-e sfânt. Pâinea noastra spre a fi, dă-ne-o nouă zi de zi. De-am greşit, Tu, iartă-ne, noi iertam pe-aproapele. Ne fereşte, Dumnezeu, de ispite şi cel rău. Căci a Ta este puterea, împărăţia şi vrerea, lauda, slava, mereu, căci doar Tu eşti Dumnezeu. Amin. Bucură-te pe vecie Cea plina de har, Marie, Domnu-i cu tine mereu, Cu tine-i Dumnezeu, Eşti binecuvântată, Între femei minunată, Şi e binecuvântat Rodul trupului tău curat, Care este Iisus, Fiul Celui de Sus. O, Maica lui Dumnezeu, Sfântă Marie, mereu Roaga-te pentru noi, Păcătoşii în nevoi, Acum şi-n ceasul morţii Să ne mântuim cu toţii. Amin. Aceasta scrisoare, Binecuvântare, Îţi aduce-n casă O veste frumoasă : N-o pune deoparte, Du-o mai departe… Scrie şi trimite Aceste cuvinte Celor ce îi iubeşti Şi bine le voieşti. Nimic din ce scrie Schimbat să nu fie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:24 PM |
|