![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cum se apropie luna martie, apar pe toti stalpii (si nu numai) invitatii care mai de care mai atragatoare la spectacole de streaptease masculin.
Ati mers vreodata la un astfel de spectacol? V-a placut sau nu? ;) Recunosc, merg de cateva ori pe an sa vizionez asa ceva, ba imi mai si car amicele dupa mine. Cu toate astea, pe mamele noastre nu le-am putut convinge niciodata sa ni se alature...Ele fac parte dintr-o alta generatie, au primit o educatie mai putin permisiva. Iarasi vine martie...:P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
prima data i-am vazut pe HBO intr-o perioada cand mai aveam timp de uitat la televizor-vb. de trupa americana, pe atunci nu erau prea mediatizate trupele romanesti exista doar un singur bar care avea program de striptease masculin si doar o singura zi pe saptamana
si-am discutat cu prietenele, o perioada, despre acel show televizat! :fluierat: la ceva timp baietii au venit si la noi in tara iar partenerul meu (care asculta fara sa vrea si de multe ori cu un zambet ingaduitor pe buze... prostiile debitate de noi fetele, pe marginea subiectului) mi-a facut cadou 2 bilete in primul rand la spectacolul lor! :o si m-a lecuit definitiv...pt ca am fost, binenteles, la spectacol... m-a incantat ideea ca baietii se straduiau sa ne faca sa ne simtim bine dar sincer, spectacolul se mutase in sala (dat de minunatele spectatoare care erau innebunite sa danseze tipii in fata lor si strecurau la greu banii in slipurile lor). iar eu, uitandu-ma la ce se intampla am inteles ca niciodata n-as accepta sa ma las atinsa de unul dintre ei. in rest muzica buna, atmosfera incendiara, etc. etc. dar atat! cat despre petreceri la care surpriza este un astfel de spectacol (pt sarbatorita si invitatele ei), da...am avut parte si de ele. dar repet. nimic interesant sau nou sub soare ... 8) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:55 AM |
|