![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 16-October 09 Member No.: 7,296 ![]() |
Rugăciune către Sfântul Anton de Padua pentru întoarcerea acasă a celor înstrăinaţi de familie
Dumnezeule vesnic, Creatorul cerului si al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiti. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi si i-a făcut să fie dusmanii propriei lor iubiri. Însă tu ai milă de cei ruinati sufleteste si-i întorci la datoria lor. Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate si de a-i readuce pe copiii înstrăinati de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea si nevrednicia mea. Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învătătură si un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruintă de acum înainte pentru familia mea. Priveste, Doamne spre familia mea dezbinată si adu înapoi pe (tatăl, sotul, copilul, fratele ...) meu pentru ca uniti din nou, să-ti putem sluji împreună aici pe pământ si la sfârsitul vietii noastre să fim uniti în cer. Amin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:09 AM |
|