![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ei fetelor, aveti obiceiul sa va rugati? daca da, mereu sau numai cand simtiti nevoie ori cand aveti nevoie? Copiii vi-i invatati sa se roage? :) Si daca da, cum si ce rugaciuni?
Eu, am mai zis pe alt topic, sunt mandra tutore a 2 copii si , cea mare se roaga singurica seara Tatal Nostru, iar cel mic, aoleuuu :-X, ma ameteste de tot, dar ii place sa recite Inger, Ingerasul meu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 16-October 09 Member No.: 7,296 ![]() |
Rugăciunea Sfintei Gertrude cea Mare, dictată de Domnul nostru Iisus Hristos, cu promisiunea eliberării a 1000 de suflete din purgator, cu fiecare repetare:
Părinte Veşnic, Îţi ofer Preapreţiosul Sânge al Divinului Tău Fiu, Iisus Hristos, în unire cu Sfânta Liturghie celebrată astăzi pe întregul Pământ, pentru toate sufletele sfinte din purgatoriu, pentru păcătoşii de pretutindeni, pentru păcătoşii din Biserica Universală, pentru păcătoşii din apropierea mea şi din familia mea. Amin! Cu fiecare repetare, se salveaza un suflet din purgator. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:35 PM |
|