![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Visele,sau transmisiunile onirice,fac parte,cred,din viata fiecaruia dintre noi.Unele dintre vise sunt vise organice,adica vise care sunt dirijate de subconstient,prin acumularea tensiunii din timpul zilei,si altele sunt premonitorii,adica vise care transmit mesaje.Numai visele premonitorii pot fi talmacite.Visul poate fi un avertisment, o sansa, un contact cu o latura greu de atins a personalitatii tale.
Sa incercam sa descifram impreuna visele.Dar inainte de asta nu trebuie sa uitam faptul ca interpretarile viselor nu au intotdeauna un sens fix.Ele se pot modifica,pot evolua,pot capata noi sensuri in functie de diversi factori exteriori.De exemplu un simbol poate avea sensuri diferite în culturi diferite. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Eu visez foarte des si e ciudat ceva , intotdeauna m-a speriat chestia asta si nu prea am vorbit despre asta , dar am avut multe vise care pareau asa reale si dupa o perioada nu foarte lunga de timp traiesc in realitate acel vis .
E o senzatie ciudata de "deja vou" si apoi imi amintesc visul perfect . Toata treaba e ca imi amintesc dupa ce se intampla faza respectiva ca am mai "trait" asa ceva. De exemplu am visat ca un vecin de al meu mergea acasa si in loc sa mearga pe trotuar , mergea pe marginea drumului de cealalta parte si eu l-am intrebat de ce merge pe acolo si m-am trezit , dupa cateva saptamani , acel vecin mergea acasa pe partea aceea de drum si eu l-am intrebat de ce merge pe acolo si mi-am amintit visul , apoi am vazut ca era un caine pe partea pe care trebuia sa mearga de fapt . Eu nu am mai " vazut " asta in vis ca ma trezisem . Daca stie cineva ce e cu visele acestea sa ma lamureasca si pe mine . Va rog . :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:59 AM |
|