![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou si smantana,un pic de unt si pulpe de pui la gratar cu o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1% C fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai da Rody, dar inainte de mic-dejun glucidic. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Apropo, cu cata vreme inainte de culcare mananci cina? Incearca sa ai micul-dejun si pranzul mai satioase, si cina mai usoara. Pe mine ma ajuta chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Melcri, lasa ca nu-i cine stie ce, zilele urmatoare incearca sa mananci cat mai conform posibil. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) MD- o para, paine filosofala cu magiun fara zahar, ceai P- ciorba de varza, pui, cafea cu lapte, nuci si ceai C- vitel la gratar, salata de salata verde, rosii si ceapa verde, ceai si cioco neagra (destul de multa, din pacate (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) This post has been edited by bookaholic: Nov 22 2009, 11:47 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai cina nu o iau niciodata dupa ora 19. Foarte rar mananc la 20 sa zic, asta in caz ca am mancat pranzul mai tarziu. In general mic dejunul difera, in functie de cand ma trezesc si ce program am la scoala.
Ah si azi m-am cantarit si am revenit la greutatea de saptamana trecuta. Deci sunt multumita, de acum voi continua sa slabesc ca am avut saptamana asta de pauza. Azi am mancat la mic dejun mar cu fulgi de ovaz si scortisoara. La pranz voi manca ciorba d legume si salata de fasolica de aseara. La cina inca nu stiu, voi reveni mai tarziu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:30 PM |
|