![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou si smantana,un pic de unt si pulpe de pui la gratar cu o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1% C fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
E posibil sa fie cele de care vorbeste Fides... nu mai tin bine minte (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) dar parca asa citisem in una din carti, ca bananele verzi (necoapte) ar avea IG sub 50, spre deosebire de cele coapte... Oricum in cazul lui Rody si daca ar fi asa si tot nu ar fi fost ok, caci le-a asociat cu grasimi... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Pe lista pe care o am eu trasa la impimanta vad ca banana de plantan are IG 45, iar banana necoapta are IG 40. Acum nu stiu sigur daca e corect... This post has been edited by bookaholic: Nov 27 2009, 03:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:08 PM |
|