![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou si smantana,un pic de unt si pulpe de pui la gratar cu o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1% C fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Merci fetele!
Se gasesc la noi? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara tuturor!
Banana era verde si da stiam ca am voie doar banane verzi. Stiu ca o dau in bara seara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am si specificat parca faptul ca sunt constienta ca nu aveam voie sa le combin cu grasimi. In principiu stiu ce gresesc, doar ca daca se intampla sa mananc aiurea scriu aici nu imbunatatesc nimic. Pate-ul e ceva din masline am citit bine eticheta pe toate partile si nu contine amidon. Cel putin sper sa nu minta in legatura cu ingredientele. Azi am mancat asa: d: paine cu magiun ( de prune ) si putina branza 0% ...magiunul e foarte gustos, am gasit aici in Bucuresti si sunt foarte multumita. Am gasit si paste integrale fara amidon sau alte chestii. p: Mar razuit cu fulgi de ovaz ( si aici stiu ca trebuia mancat la un mic dejun asa ceva, mai ales ca am mancat paine de dimineata, dar nu aveam nimic la indemana pana mai pe seara) c: mazare cu piept de pui + o cana de lapte ( cea mai proasta mazare care am mancat-o vreodata....ih....am fiert-o cam 40 min si tot tare era, asa ceva nu am mai intalnit) Va multumesc pentru atentii si sfaturi. Si azi am gresit, dar probabil imi va fi mai usor cand ma intorc acasa. Acum ma adaptez cu ce am si incerc sa manac cat mai conform, chiar daca unele alimente ar trebui consumate in alta ordine. PS1: Am facut rost de cartea lui Montignac editia 2009. Am sa o citesc cu atentie. PS2: Eu credeam ca bananele verzi astea ce le gasim noi in comert au indice sub 45. Nu am sa mai mananc banane deloc ca sa nu am mustrari de constiinta apoi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:41 PM |
|