![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Dupa cum se vede am rezolvat cu parol si am reusit sa intru.
Deci voiam sa te intreb de cat timp iei Tyrozol. Am mai spus ca am probleme cu tiroida, ca am fost internat de 2 ori la Parhon si tot Tyrozol mi-a fost prescris. Cam de anul trecut aveam perioade de ameteala puternica, moleseala eram ca o leguma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eii, acu' vreo 2 saptamani nu am putut sa ma ridic din pat asa rau imi era. Cica de la tensiune ca e foarte mica si puls marit, mi-am facut si un EKG dar nu am probleme. Prin septembrie mi-am facut o programare la madam Marinescu (sotia lui Bogdan Marinescu) la clinica ei. Abia in noiembrie am fost programata. Acum 2 saptamani am fost la ae si cand a auzit ca iau Tyrozol de 5 ani a incremenit. Stiu, citisem si eu ca mai mult de 1 an nu se administreaza si mi-a spus ca mai mult de 2 ani nu a tratat un pacient cu hipertiroidie. Asa ca, saptamana ce vine mi-s spus sa vin la Parhon pentru internare. Asta voiam sa-ti spun, daca nu te simti bine cu tratamentul asta, consulta si al medic pentru ca am aflat pe pielea mea ce inseamna dezinteresul unor medici sau...naiba sa-i ia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:09 PM |
|