![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ella, tratamentul cu Thyrozol l-am inceput acum aproape 6 luni.
Am inceput prima data, la prima doctorita la care am fost, cu Thyrozol de 10 mg de 4 ori pe zi si Betaloc. In a doua zi de tratament am cazut din picioare drept pentru care nu am intrerupt imediat (am o experienta cu un sindrom extrapiramidal care era s ama omoare in 21 noiembrie 1989). Probabil ca daca nu-l intrerupeam, aungeam ca un alt pacient de-al doctoritei respective care a reusit performanta sa-l duca in doua saptamini sin hipertiroidie in hipotiroidie! Am mers la al doilea medic care mi-a prescris Thyrozol de 5 mg de 3 ori pe zi si jumatate de tableta dimineata si jumatate seara de Metopropol, Extraveral seara si la nevoie, calciu si vitamina D3. Apoi, la urmatorul control mi-a redus doza de Thyrozol la 2 tablete pe zi si Metopropol la un sfert de tableta seraa si un sfert dimineata. La ultimul control mi-a mai taiat iar din Metopropol, am ajuns la un sfert seara si un sfert la nevoie (nu a fost nevoie, am luni bune de cind nu mi-o mai ia inima razna! ). patrind doza de thyrozol. Pina in 15 decembrie o sa iau in continuare 2 tablete pe zi (una dimineata si una seara). Din 15 decembrie pina in Ajun mi-a spus sa reduc doza la o tableta pe zi. Iar din ziua de Craciun pina la inceputul lunii febrauarie cind o sa repet analizele si o sa merg la control, nu mai iau nimic. Cum sa iei Tyrozol 5 ani?! Dumnezeule mare!!! Ma simt bine cu tratamentul singra mea problema acum e cazutul parului de-am chelit pe jumatate in nici doua saptamini si unghiile care mi-s varza de mor. Tie ti-au aduc vorba de operatie? Eu nu am noduli ci e difuza si nici nu-mi trece prin cap sa ma operez. De ce vrea sa te interneze? Pe mine a vrut sa ma interneze la inceputul tratamentului ca s ama calmeze, insa cind a inteles ca nu se poate, mi-o spus ca daca nu stau cuminte risc sa-mi sara ochii din cap (am basedow) si m-am linistit eu instant! Tu ai noduli? Exoftalmie? Mai ai stari de nervozitate? Revin, trebuie sa imi hranesc famelia! Ma bucur asa de tare ca esti aici si am cu cine sa discut detaliat, ca esti dispusa sa iti rupi din timp! Iti multumesc mult de tot ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 PM |
|