![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Piri, cind faceai tratament cu thyrozol ti-a cazut parul masiv ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am folosit si Foltene si Revalid sampon +balsam + vitamine Revalid si fel de fel de vitamine. Lotiunea de la Gerovital o folosesc cand imi aduc amine adic o folosesc o luna - doua apoi pauza...
Eu iti spun ce mi-a folosit: Fiole Vichy (Dercos) cu aminexil + samponul rosu Vichy ( Dercos) si vitamine Perfectil. Calciu eu am lumat mai mereu din cauza tiroidei,dar cel recomandat a fost Osteocare care are in compozitie si D si Magneziu. Acum, dupa ce am fost si la cardiologie, a avut noroc sa gasesc un medic f competent, mi-s prescris Osreocynesine (Calciu) - e hemeopat si puterea de absortie e cam in jur de 80%. Mi-am luat rezultatul analizelor si i le-am aratat si a vazut ca nivelul Calciului Ionic e destul de mic. In primele 10 zile iau cate 2 pastilute de 3/zi apoi doar cate 1 de 3/zi. Apoi ca si vitamine, acum iau MagnoSun (magneziu - 63.99 mg o pastila) care imiedica formarea depozitelor de calciu in tesutele moi, e un mineral antistres, imbunatateste sistemul imunitar etc., iau 3 pastile pe zi. Si SunTonic o pastila pe zi, contine ginseng, lecitina, minerale, vitamine. Aaa si cardiologul si Madam Marinescu mi-a prescris ceva de liniste dar...aste-a nu le-am mai luat, adica dorm bine, stau bine cu nervii si pana la urma is Berbec, am momente de agitatie si nervozitate dar asta doar daca am motive. Stii cum e, incepi sa-ti cunosti organisul si faci posibilul sa-ti tii in frau emotiile si nervii mai ales daca iti dauneaza starile astea. Nici cand eram in spital nu luam medicamentele de linistire sau ce naiba erau, vedeam cu dorm colegele mele de rezerva, aproape toata ziua si eu nu-mi doream asta. Vreau sa-ti spun ca aceste vitamine mi-au fost prescrise, nu le-am luat eu ca asa am considerat eu. Doar partea de tratament de la Vichy. Am mers la farmacie unde am o cunostinta care are habar ce vorbeste si ea mi le-a recomandat si chiar si-au facut treaba. Daca incepi cu fiolele Vichy se folosesc 3 pe saptamana si nu mai trebuie sa folosesti lotiunea cu petroleum, o folosesti dupa ce termini. Aa si matreata am mai mereu dar numai in zona fruntii si stiu ca nu e de la sampoane ci pur din cauza dereglarilor hormonale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:53 PM |
|