![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Pai, atunci cand ma internam doctorita imi spunea ca's varza si administra 20 mg pe zi cam 2 patamani apoi treceam pe 15 si in magoritatea timpului luam 10 mg. Iar cand simtea ca nu mi-e bine repetam schema asta.
De anul trecut voiam sa merg la altmedic dar eram asa satula de ei ca am renuntat iar anul asta m-am pus pe cautat si am citit cateva parerei despre madam M. care lucreaza si la Parhon. Iar de luat Tyrozolul luam toata doza dim sau seara, intrebasem daca are relevanta si mi-a spus ca nu atata vreme cat respect doza si il iau zilnic. Asa, referitor la internare....pentru ca aveam toate analizele gata cand m-am dus la clinica si cand a auzit de cata vreme iau Tyrozol si faptul ca nu mi-e bine din cauza tensiunii, ca vreau un bebe si nu pot ramane insarcinata, trebuia sa-mi fac multe analize si decat sa ma poarte pe drumuri si pentru ca nu's din Buc mi-a spus ca e cel mai bine asa pentru mine. Iti dai seama ca mi se ridica paru'n cap cand aud de spital dar e cel mai bine asa. Am analize recente, imi mai fac acolo ce trebuie si apoi voi reveni la un control. Sper sa ma reglez pentru ca la operatie nu vreau sa ajung si vreau un bebe.... Sper sa nu dau in extrema cealalta, sa ma ingras, mai citisem eu cateva chestii care m-au pus pe ganduri. Noduli mici stiu ca aveam dar sa vad in ce stare sant acum cand imi voi face o Echo. Exoftalmie nu am si sper sa nu am ceva socuri puternice in viitor si sa se declanseze ceva. Basedow a avut mama si a trebuit sa se opereze de aici si mostenirea mea. Doctorita asta noua a spus ca nu e cazul la mine de asa ceva...inca, cred eu. Daca mai e ceva ce am uitat sa mentionez...oricum, tinem legatura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:13 AM |
|