![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi se pare ciudat sa fie ok intr-o singura doza pentru ca tiroida lucreaza non-stop daca stam sa ne gindim... aka nu secreta totul deodata. Neavind insa studii de specialitate, mi-i insa greu sa zic ca nu e ok insa logica imi zice ca pare normal sa fie "sparta' doza.
Mie nu prea mai are ce par sa mi se ridice-n cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , na, fac si eu haz de necaz... insa cred ca as muri daca m-ar pune sa stau in pat non-stop si sa ma mai si dopeze bine! Orice, numai leguma parca nu-mi vine! Sper sa ne reglam ca si pe mine ma sperie operatia. Adevarul e ca am si vazut numai cicatrice extrem de urite, toate in stil Frankenstein lasate de operatia de extirpare, ca ma baga in sperieti gindul... adica si cu ochii beliti, si cheala, si deformata, si cu carnea aia cusuta ca un caltabos, e prea mult. Mai bine ma duc sa traiesc cu lupii! Doctorita mea mi-o tot batut apropouri in general la modul: "Facem un copil si dupa aia la cutit", insa desi vreau un bebe, acum nu e timp de el si de cutit.. Doamne-feri!!! Sa stii ca eu m-am ingrasat de la tratament, insa, din ce spune doctorita, nu cit s-au ingrasat alte femei, la modul ca la mine e "parfum" fata de ce au patit altii. Imi daduse si o listuta cu alimente interzise ca sa nu ma ingras. Ce crezi? Erau toate cu IG de-ala mare! Trebuie sa reinru pe Monti, desi pina nu termin cu thyrozolul nu am sanse sa slabesc, insa macar sa ma reobisnuiesc si sa nu ma ingras mai tare. Mama ta s-a operat ? Eu habar nu am avut ca taica-miu ar fi avut cindva probleme cu tiroida insa la ce fel de om e, sint convinsa acum ca are hipertiroidie insa nici nu vrea sa mearga la control afurisitu`, doar ii minca zilele mamei! Tu tii vreun regim - ma refer mai mult la cum te descurci cu iodul? Eu nu gasesc sare neiodata nicicum si acum mai vad ca exista si o reglementare in vigoare HOTARIREA NR. 2506/1969 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si de prevenire si combatere a bolilor transmisibile. care zice: ART. 18 Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1000 la 1500 lei: ...desfacerea sarii neiodate, pentru consumul uman, la populatia din zona gusogena a tarii. Si daca io n-am voie iod, ce pana mea fac?! Cred ca de fapt noi putem sa ne luam cimpii, ca oricum nu-i intereseaza... muma lor la toti! Cum sint analizele? Cit ai TSH-ul? T3 si T4? Ai avut perioade cind ti-a intrerupt tratamentul? Iarta-ma ca te bombardez, insa chiar ma intereseaza foarte tare subiectul... si nu prea am pe nimeni aproape sa discut despre lucrurile astea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:38 PM |
|