![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
N tin regim de nici un fel exceptie facand mancarurile care pica aiurea la fiere ca am ceva probleme. Is destul de slaba iar daca mai tin regim as ajunge la 40 de kg. Eu nu stiu cum sa mai pun ceva kg in plus. In vara aratam mai omeneste aveam cam 53-54 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum cred ca am 50 kg.
Bineanteles ca mi s-a spus de operatie dar ma mai gandesc, ce sa spun, nu-mi surade ideea. Mi-e ca trec in extrema cealalta sa ma ingras excesiv. Iar sarat manac pentru ca am si tensiunea mica si folosesc sare normala. Mai tarziu un pic pun valorile analizelor. Iar instiutul Parhon se bucura de un renume bun iar daca te decizi la o internare e bine si nu esti obligata sa stai numai in pat si sa iei sedative sau cum se numesc medicamentele de linistire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti-am spus ca eu nu le luam. Cand ma intorc din spital te tin la curent si daca sant multumita de doctorita asta ti-o recomand, ca pana la urma un drum la Buc nu costa asa mult iar sanatatea ta e cea mai importanta. Imi pare rau ca nu am inceput cautarile unui nou medic de anul trecut, nici acum sper ca nu-i timpul trecut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:19 AM |
|