![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ella, la cit timp repeti analizele? Am avut si eu acum doua luni ceva asemenator (TSH anormal, T3 si T4 normale) si doctorita mi-a spus ca boala e in manifestare subclinica. Adica desi semnele au disparut aproape complet, TSH ul indica insa prezenta bolii.
E curios la tine faptul ca esti doar aproape de normal chiar dupa 5 ani de tratament (am inteles ca de atunci ai inceput cu pastilele). De curiozitate: cum ai aflat ca ai hipertiroidie? Si mi se pare ciudat faptul ca totusi de atitia ani nu ai avut nici macar o tentativa de a lua kilograme... cind toata lumea se ingrasa... Trebuie sa imi caut si eu dosarelul cu analizele. Nu-mi aduc aminte daca nu cumva l-am lasat la birou, ca vaz ca nu dau repede de el. Uf! Sare maninc numai lo salt neiodat (sa vaz pe unde oi mai gasi, ca mi se cam termina provizia si ce am vazut e numai iodat!), iodul l-am exlcus, ma feresc de tot ce contine iod (am citit ca noi n-avem voie deloc si ma mira ca nu ti-au spus si tie asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:57 PM |
|