![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Poate razi de mine dar hiper nu e atunci cand slabesti?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Le incurc de fiecare data.
Pai m-am simtit nasol, am fost la diferiti medici si am ajuns si la endrocrinolog care mi-a recomandat sa fac analizele si cum valorile era aiurea tare mi-a prescris Tyrozol. Apoi la vreo 2 ani am mers la Parhon unde tot Tyrozol mi s-a prescris si restul povestii il stii. Mama s-a operat acu' 30 de ani cu aproximatie, ajunsese la 45 de kg cu ochii iesiti din orbite si credea ca moare. Acum e bine dar sincer hadar nu am ce tratament ia dar nici ca s-a mai dus la medic acum mai recent. Iar diagnosticul a fost pus pe baza analizelor si faptul ca o am antecedent pe mama. Iar in privinta iodului, fosta mea doctorita de la Parhon chiar a mentionat de radiatii cu iod dar i-am spus ca vreau un copil si nu a mai insistat. Analizele le-am mai facut in primavara asa pentru mine si luna asta. Iar la medicul din oras am renuntat sa merg ca nu mai are cabinet si sa merg in spital ma ia cu ameteala sa stau la coada, fara programare. De-asta optez pentru Buc. Oricum te tin la curent. This post has been edited by ELLA33: Nov 29 2009, 06:48 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:36 PM |
|