![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi de ovaz cu mar ras
P brocolli cu cascaval,ou si smantana,un pic de unt si pulpe de pui la gratar cu o salata mare de rosii,castraveti,ardei,ceapa,un pahar de vin,cafea cu lapte0,1% C fructe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ieri,D kiwi,cafea cu lapte0,1%.fulgi de ovaz cu lapte0,1%
P mazare mancare cu 2 ochiuri,gogosari in otet,fasole frecata cu ulei,usturoi,ceapa,un pahar de vin rosu sec ,cafea cu lapte0,1%,cioco 3 patratele C mozarella cu 2 rosii mai tarziu mere Azi,D kiwi,cafea cu lapte,vasa 3 felii cu magiun fara zahar P mazare cu ochiuri,salata de rosii,castraveti,fasole frecata cu ceapa ulei,usturoi,gogosari in otet,cafea un pahar de vin rosu sec,cioco 3 patratele G fructe probabil |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: kiwi la trezire si 20 min dupa portocala,mar,para cu fulgi de ovaz si scortisoara si putin iaurt0% g: 3 cubulete de cioco 85% si niste nuci (vreo 5) p: pulpa de pui la cuptor, sunculita, oua ochi(fara ulei), ceapa verde +o portocala s: branza 0% cu o portocala si o gura de iaurt0% Stiu ca am mancat mai mult azi decat de obicei, dar a fost conform ceea ce e bine. O seara placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am uitat sa precizez la cina cele 2 smochine deshidratate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:47 PM |
|