![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Multam de intrebare, Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
In afara de faptul ca-mi cade destul de tare parul (dar ezit sa pun asta numai pe seama tiroidei , ar putea fi si din cauza reinceperii anticonceptionalelor, de care m-am si lasat intre timp, astept sa vad efectele....) si a unei stari de moleseala perpetue, nu pot sa zic ca nu-mi este bine, ca l-as mania pe Dumnezeu. Analizele ar fi trebuit sa le fac in octombrie-noiembrie. De ce nu m-am dus ? Nici banii nu m-au dat afara din casa, mai ales acum si am preferat de ei sa-mi iau ceva de imbracat pentru controlul stress-ului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de fapt, pen' c-am dat jos ceva kile si nu-mi mai venea nici o pereche de blugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Doctorita mi-a zis ca pe timpul iernii e posibil sa-mi dubleze doza. Aaaa, what ?? Alt motiv pen' care nu m-am "analizat" a fost ca stiu din alte surse ca boala a mai regresat putin. Dar oricum, sunt constienta ca tre' sa le fac luna asta, macar si ca sa-mi confirme evolutia favorabila, sa zicem. Ce schimbari am facut dupa ce-am depistat boala: - din august, nu m-am mai atins de carnea de porc , singurele dati cand am mai mancat au fost niste bucatele de sunca de Praga intr-o omleta, cand am servit mic dejunul la un hotel, deci...insignifiant, fata de cel putin 1-2 kg pe luna, cum mancam inainte, in fripturi, preparate si majoritatea felurilor 2. In fine, am facut-o din motive de cu totul alta natura , nu le spun aici, dar mi-a prins bine, si acum, chiar daca motivele nu mai exista , sper sa raman macar cu obiceiul asta sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . - de prin octombrie, am inceput sa tin post in fiecare miercuri si vineri, ceea ce inseamna iarasi dupa cum stiti excluderea proteinelor de origine animala din alimentatie. Iarasi, ma simt excelent, atat fizic, cat si psihic. - am inceput sa merg la sala, nu degeaba se spune ca sportul prelungeste viata, chiar asa ma simt dupa ce ies de-acolo, olecutica mai tanara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - ultimul aspect, dar poate cel mai important, este ca....am inceput sa controlez ceea ce scot PE GURA, nu numai ceea ce bag IN GURA.... Da, am inceput sa ma gandesc de 2, de 3 ori inainte de a-l improsca pe celalalt cu....ei, hai, sa nu zicem cu venin, sa zicem cu rautati gratuite de multe ori, pentru care-mi venea sa-mi dau una peste gura dupa ce le spuneam, dar deja era prea tarziu....Se spune ca asta ar fi cauza spirituala a imbolnavirii tiroidei, si da, aici intr-adevar , ma recunosc. Am darul oratoriei, si stiu sa manuiesc cuvintele in asa fel incat sa-l fac varza pe cel din fata mea, cand sunt nervoasa, suparata, stiu ce sa-i spun si pe ce ton s-o fac ca sa nu-i mai arda omului de nimic in ziua respectiva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Aici incerc din rasputeri sa ma schimb si sper sa m-ajute Dumnezeu. Cam asta ar fi , dragele mele. Am sa va tin la curent cu rezultatul analizelor si...sper sa va fie de folos ce v-am scris si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by sylvia_31: Dec 2 2009, 11:20 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:34 PM |
|