IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
ELLA33
post Nov 28 2009, 12:28 PM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile

Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva.

E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Dec 2 2009, 04:14 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sylivie, nu te lasa pe ureche cu analizele! Stii de ce? Pentru ca de la hipotiroidism la hipertiroidism si invers se trece extrem de usor si daca o mai pui si de un stres suplimentar risti sa ajungi ca mine: o aratare care incearca sa se numeasca om. Oricit de optimista as fi, sint seri cind ma culc si dupa ce ma rog ma podidesc lacrimile pe muteste, asa, ca acum, gindindu-ma la cum am fost si ce am ajuns: o aratare grasa, cheala, cu fata diforma, cu o adenopatie care ma face sa arat ca un caltabos, cu ochii bulbucati, imbatrinita mult prea devreme.
Sylivie, nu vrei sa iti sara ochii din cap, nu vrei sa ti-o ia inima razna, nu vrei sa cazi din picioare si in mod sigur nu vrei sa te tii de ziduri ca sa mergi. In privinta cheliei nu mai zic nimic. Uita-te te rog pe grup si ai sa intelegi exact despre ce vorbesc! Sfatul meu este sa te duci frumos la analize si daca nu iti convine tratamentul, mergi la alt medic.

Doctoritele ( si de la homeopatie si de la endocrinologie) mi-au spus ca TREBUIE sa o iau mai USOR, ca trebuie sa INCETEZ sa mai consider problemele tuturor drept problemele mele personale.
In special cea de la homeopatie s-a crucit cind la intrebarea "ce te supara cel mai tare" i-am raspuns povestindu-i despre problemele altora, ale fetelor de pe forum, ca ma supara ca oamenii se lasa prostiti si manipulati de oricine are miere-n glas, ca ma supara ca oamenilor nu le place sa auda adevarul ci prefera sa auda numai ce vor sa auda, ca ma supara cind imi sint denaturate spusele, rautatea gratuita, ca ma supara faptul ca nu se oboseste nimeni sa inteleaga ce spun eu, ci prefera sa ma considere o vipera pentru ca nu pup in cur pe nimeni...
Insa ce nu stie lumea e ca nu am dorit nimeni vreodata raul, nici macar in mod inconstient sau in subconstient.
Indiferent de cit de dura am parut sa fiu.
Si partea proasta e ca si acum, cind scriu aici, nu mi se aude vocea si nici tristetea din ea si nici nu imi depisteaza nimeni intentiile.
E atit de usor sa crezi ca cel care pare ca iti vorbeste mai aspru e rautatea intruchipata decit sa iti pui mintea la contributie...
N-am stiut niciodata sa ma ascund in spatele cuvintelor frumoase pentrui a-mi duce la indeplinire teluri ascunse si meschine, nu o sa o fac nici acum. Nu m-am folosit de oameni, nu i-am mincat de fund pe la spate, am pus fiecare vorba si fiecare magarie care mi s-a facut la inima...
N-am vindut o icoana de vitrina, nu am pozat in "je m'en fiche"-ista ca da bine sa o fac eu pe interesanta, desi-s un nimeni.
Nu am vrut sa ranesc pe nimeni cu vorbele, pur si simplu am spus si spun ce simt si ce am de spus.
Iar oamenii considera asta cel mai mare rau pe care poti la li-l faci...
De ce? Pentru ca le e mai simplu, pentru ca nu ii face sa gindeasca ci doar sa se simta importanti.
Iar cind un om, femeie sau barbat, se simte important, e cel mai usor de manipulat.
Ori eu nu stiu sa fac asta. Nu stiu sa manipulez, nu stiu sa birfesc pe la spate si sa fac frumos in fata.
Si nici nu am sa ma cobor la asa ceva vreodata in viata, indiferent de scop, pentru ca nu am nici un vis ascuns sau pe fata de preamarire sau imbogatire. Indiferent ca s-a spus asta despre mine. Si am mina pe inima cind o zic.

Pun orice rahat la inima si ma implic sufleteste acolo unde nu ar trebui, ca nu e treaba mea. Sufar ca un ciine pentru orice fiinta care nu da doi bani pe mine in 99,99% din cazuri. Ma stresez pentru orice, nu dorm gindindu-ma la belelele altora si rezultatul?
Rezultatul a fost ca tot felul acesta al meu de a fi m-a imbolnavit.
Pentru ca nu stiu cum sa fiu egoista, nu stiu cum sa o fac pe papusarul cu altii (care sa ma mai si considere fata buna pe de-asupra!), nu stiu sa ma folosesc de oameni, nu stiu sa fiu meschina.

Si cu ce m-au ajutat cei pentru care mi-am frint inima-n doua? Cu nimic.
Nu-s in stare sa ma ajut pe mine, ii ajut cum poti insa pe toti cei care mi-o cer sau nu.
Si am trait parca prin altii. Daca ce faceam eu se poate numi viata...
Cine traieste pentru mine? NIMENI.

In boala nu am gasit intelegere decit prea putina, si-am primit suturi in cur cit China, si primesc in continuare.
Unii ma considera o jigodie desi nu le-am facut nici un rau, desi nu i-am deranjat cu nimic. Doar pentru ca nu au primit de la mine ce si-ar fi dorit. Insa nici eu nu primesc ceea ce imi doresc si asta nu ma face sa ii consider pe ceilalti vinovati pentru ce mi s eintimpla mie.
De-abia acum STIU ca nimeni dintre cei care pareau nu e interesat si nici nu a fost vreodata de probleme mele; am ajus sa vorbesc singura pentru ca nimeni nu e dispus sa asculte... Nu faceti ca mine, nu vreti sa ajungeti ca mine! Oamenii fug de cei cei bolnavi, nu stau, fug si prefera sa ii scoata de tot din viata lor. Oamenilor, indiferent cit de buni prieteni ar parea nu le place sa auda de problemele altora si nici nu fac vreun efort sa inteleaga. Pentru ei o bolnava de tiroida, ca e hipo, ca e hiper, ca e basedow-graves e ori "grasa", ori "nebuna", ori "vipera", ori "dezaxata", orice altceva va trece prin minte.

Iar cine imi spune ca nu e asa... sa nu pateasca ce-am patit eu. Am mai citit cazuri de femei care au patit acelasi lucruri, e netul plin de ele... Concluzia lor e aceeasi cu a mea. Trist si perfect adevarat.
Ca nimeni pe lumea asta nu merita sa ne supara, sa ne stresam, sa ne facem sufletul praf. Nimeni in afara de mama, tata, copii, frati, surori. Si ma gindesc acum oare cum o sa se perceapa ce am scris, pentru ca nu mi se aude amaraciunea din voce, dezamagirea si nu mi se simte greutatea de pe suflet...
De aceea, Sylvie, te rog frumos, mergi si fa-ti analizele, mergi la doctor, nu te lasa pentru ca Doamne feri de mai rau... nu vreau sa te trezesti si tu singura!
De aceea vreau sa le multumesc fetelor care m-au inteles si sa ii multumesc in special Ellei ca a avut rabdarea si bunavointa sa scrie cearsafuri intregi... ca sa ma simt mai bine! Nici nu stiti cit de mult conteaza, nici nu stiti ce pret are o asemenea reactie!
Nu spun sa va uitati pe grup ca sa va trezesc mila, ci vreau din toata inima sa nu mai pateasca absolut nimeni ce-am patit eu.
Nu vreti sa ajungeti sa va feriti de oglinzi, credeti-ma pe cuvint! NU vreti sa ajungeti sa aratati ca muma-padurii! Nu vreti sa fiti ca MINE!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
ELLA33   Grup de suport pentru suferindele cu tiroida   Nov 28 2009, 12:28 PM
Fides   Ela, ce bine-mi pare ca te vad!!!...   Nov 28 2009, 12:54 PM
ELLA33   Dupa cum se vede am rezolvat cu parol si am reusit...   Nov 28 2009, 01:51 PM
Fides   Ella, tratamentul cu Thyrozol l-am inceput acum ap...   Nov 28 2009, 04:29 PM
ELLA33   Pai, atunci cand ma internam doctorita imi spunea ...   Nov 28 2009, 06:01 PM
Fides   Hm... :magindesc: Mi se pare ciudat sa fie ok intr...   Nov 29 2009, 12:29 AM
ELLA33   N tin regim de nici un fel exceptie facand mancaru...   Nov 29 2009, 10:43 AM
ELLA33   Revin cu rezultatul analizelor din 16.11.09: TSH ...   Nov 29 2009, 05:02 PM
Fides   Ella, la cit timp repeti analizele? Am avut si eu ...   Nov 29 2009, 05:15 PM
ELLA33   Poate razi de mine dar hiper nu e atunci cand slab...   Nov 29 2009, 06:47 PM
Fides   Nu rid! Cum sa rid?! No way! Da, hiper...   Nov 30 2009, 01:48 PM
ELLA33   Nu mi-a spus nimeni si chiar mancam salata de sfec...   Nov 30 2009, 02:04 PM
Fides   Thyrozolul e numai pentru hiper. Iar daca iei thyr...   Nov 30 2009, 02:26 PM
Fides   Ella, cum te mai simti? Sylvie, tu esti ok?   Dec 1 2009, 05:56 PM
sylvia_31   Multam de intrebare, Diana :kiss: . In afara de f...   Dec 2 2009, 11:18 AM
Fides   Sylivie, nu te lasa pe ureche cu analizele! St...   Dec 2 2009, 04:14 PM
ELLA33   Hai ca am revenit. Mi-au facut analizele la spital...   Dec 9 2009, 04:37 PM
Fides   Ce e ATPO? Iaca ca de asta nu am auzit inca... Dec...   Dec 9 2009, 04:40 PM
ELLA33   Anti -TPO (ATPO) e tot o dozare, mai multe nu stiu...   Dec 9 2009, 04:50 PM
Fides   E aproape imposibil, o stiu pe pielea mea, insa im...   Dec 9 2009, 05:02 PM
ELLA33   Am intrebat-o pe doctorita despre acest nivel, nu ...   Dec 9 2009, 05:41 PM
Fides   Nu stiu ce e, cind e vorba de noduli sint pe linga...   Dec 9 2009, 08:55 PM
ELLA33   Sa tii minte ca cei mai buni chirurgi de la Parhon...   Dec 10 2009, 08:17 AM
Fides   Sincer, pe mine ma sperie teribil gindul. Mai ales...   Dec 10 2009, 11:13 PM
Fides   Iau de 3 zile calcliu si d3, multivitamine si mine...   Dec 13 2009, 02:31 PM
ELLA33   :) Ma bucur ca incepi sa fii mai vesela si aceste ...   Dec 16 2009, 01:28 PM
Fides   Doamne-ajuta! Desi iar a luat-o la vale. Cade....   Dec 16 2009, 02:04 PM
Dore   Fetelor, perseveraţi - stările subclinic...   Dec 18 2009, 06:15 PM
Fides   Dore, stiam ca tu aveai probleme... si am sperat c...   Dec 18 2009, 10:10 PM
Mar   Jan 3 2010, 12:31 PM
Fides   Bine ai venit, Mar. Eu am primit doar apela...   Jan 3 2010, 01:18 PM
Teocris   Dore, parca m-ai descris pe mine :) Si eu tot cu...   Jan 3 2010, 01:38 PM
Fides   O sa iasa, Teo! O sa ne iasa la toate atita ti...   Jan 3 2010, 01:48 PM
Teocris   Asa e Diana :kiss: Bineinteles ca o sa ne iasa ...   Jan 3 2010, 01:53 PM
Mar   Vreau sa va intreb daca voi nu aveti probleme pe p...   Jan 4 2010, 09:29 AM
Fides   Probleme cu memoria nu am. Cel putin nu deocamdata...   Jan 4 2010, 01:23 PM
Mar   Se poate face ceva pentru problemele de concentrar...   Jan 4 2010, 02:24 PM
Pink Lemonade   :welcome: Mar!   Jan 4 2010, 02:27 PM
Fides   Mar, tatal meu are probleme cu tiroida. Totusi,, n...   Jan 4 2010, 03:16 PM
Mar   Ma bucur ca nu te dai batuta. Inteleg bine atitudi...   Jan 4 2010, 03:44 PM
Fides   Saru` mina mult. Intelegere? Nuuuuuu, n-am avu...   Jan 4 2010, 04:09 PM
Mar   Intradevar este greu cu loviturile primite din jur...   Jan 4 2010, 05:34 PM
Book   Fides, poate ar trebi sa scoti de la naftalina pal...   Jan 4 2010, 07:09 PM
Mar   Book, este foarte dificil sa iti explic, dar am sa...   Jan 4 2010, 07:23 PM
Fides   Book, e greu sa intelegi pina nu ajungi acolo. Si ...   Jan 4 2010, 07:32 PM
Mar   Nu stiu daca stiti despre "gravitationally ch...   Jan 4 2010, 07:38 PM
Fides   Welcome to the club, Mar. :|   Jan 4 2010, 07:42 PM
Mar   Fides, foarte mare grija la cantitati. Eu am pus c...   Jan 4 2010, 07:44 PM
Fides   Mar, uleiul meu de ricin era rinced. :( Trebuie sa...   Jan 5 2010, 12:13 PM
andrra   buna. eu sunt andra.am 35 ani si am probleme cu ti...   Jan 5 2010, 12:13 PM
Fides   Buna, Andrra si bine ai venit! :welcome: O sa ...   Jan 5 2010, 12:30 PM
andrra   Fides, multumesc pt informatii.In mare parte am in...   Jan 5 2010, 12:59 PM
Fides   In mod sigur nu inseamna acelasi lucru, banuiesc c...   Jan 5 2010, 01:09 PM
andrra   nu mi-am facut analizele cam de mult. stiu ca ar t...   Jan 5 2010, 01:39 PM
andrra   ma umflu peste tot. da fac retentie de apa cred......   Jan 5 2010, 01:21 PM
Fides   Andrra, de cind nu ti-ai mai facut analizele? Trem...   Jan 5 2010, 01:28 PM
Fides   Umflatul si durerile sint de hipertiroidie, iar di...   Jan 5 2010, 01:42 PM
andrra   menstruatia e ok. ca nr de zile si cantitativ   Jan 5 2010, 01:42 PM
Fides   Ar fi bine totusi sa iti refaci analizele. Pentru ...   Jan 5 2010, 01:47 PM
andrra   deci... parerea ta care e? sa intrerup EUTHYROXUL?...   Jan 5 2010, 02:00 PM
Fides   Sa-ti faci analizele si cu ele in dinti sa mergi l...   Jan 5 2010, 02:22 PM
andrra   nu ma mananca pielea... nici articulatiile nu ma d...   Jan 5 2010, 02:31 PM
Fides   Asta iti poate spune numai medicul. :)   Jan 5 2010, 02:34 PM
andrra   multumesc pt tot mai vorbim pupici   Jan 5 2010, 02:55 PM
Fides   :) Nu ai pentru ce, draga mea! Multa sanatate....   Jan 5 2010, 02:57 PM
Mar   Ceaiul antiadipos este foarte bun impotriva retent...   Jan 5 2010, 04:41 PM
Fides   Retentia de apa poate fi si de la rinichi si atunc...   Jan 5 2010, 05:08 PM
Book  
  Jan 17 2010, 05:54 PM
lifturica   Multumesc frumos Diana!   Jan 17 2010, 09:17 PM
Pink Lemonade   Fetelor, care au fost primele voastre simptome? M ...   Jan 17 2010, 09:36 PM
lifturica   La mine a inceput cu o stare generala de rau care ...   Jan 18 2010, 08:23 AM
Fides   Din data de 26 ianuarie sint iar pe doza de soc. <...   Jan 28 2010, 01:44 AM
bebe_maria   Of Diana nu te lasa, pentru toate exista o rezolva...   Jan 28 2010, 03:34 AM
6 Pages V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:17 PM