![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine e fara discutii Tommy Hilfiger. Chestii facute fara cap, chestii care abia la purtat dau dovada ca nu se aseaza bine sau au ele o hiba, pentru mine firma asta a devenit definitiv un no go.
Am fost eu sceptica la lucrurile lor ca n-am avut experiente bune, totusi anul trecut iar mi-am luat ceva: o rochie-prosopel, doua bretele la un prosop paspoalat, prins sus cu scai, pentru strand/sauna. Mi-am zis ca n-are ce sa fie rau la toata chestia asta simpla. Ha! Scaiul ala daca atingea restul flausatul rochiei, ii tragea firele, s-apoi se intampla chestia asta daca porti fleandura aia, o imbraci, o dezbraci. Dupa doua purtari a ajuns la gunoi. |
|
|
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine e H&M. Nu-mi plac materialele lor care se scamoseaza. Si nici modelele lor nu ma incanta, care sunt mult prea casual pentru gusturile mele; stilul meu este ceva mai elegant. Am un singur top cu bretele de la ei, care e ok, simplu, casual, in rest nu mi-am luat niciodata nimic. Primii ani am intrat de cateva ori acolo, de fiecare data constatam ca nu-mi place nimic, asa ca pana la urma am si renuntat sa intru la H&M cand merg la mall. Pierdere de timp.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:16 AM |
|