![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Puteti completa lista... chiar vreau sa stiu ce va doriti asa pt noul an....
Si stiti ca primul pas in a obtine ceva e sa-ti doresti ;) |
|
|
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un job mai bine platit -- n-ar strica unul, dar ar trebui sa-l caut si n-am chef; cel pe care il am acum e ok, si o sa ma intorc acolo dupa concediul meu de maternitate in Sept. 2010; si mai vedem noi ce-mi rezerva viitorul.
O noua dragoste -- stau bine la capitolul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minus 5 kilograme -- am nascut de curand, si sunt in plin proces de dat jos kilele acumulate; minus alte 5 kg (si mai multe daca se poate) ar fi binevenit. O masina noua -- sunt ok si la capitolul asta, nu-mi doresc alta masina; ale mele nu sunt noi, dar sunt ok si bune. Mai multa intelepciune -- da, oricand. O sanatate de fier -- da, oricand; am un bebe de 3 luni, sanatos tun, n-am avut niciodata nici o problema de sanatate cu el; pentru prima oara in viata mea am inceput sa apreciez la adevarata ei valoare expresia "sanatate, ca-i mai buna decat toate". Ce vrea Mosul (surpriza placuta) -- pana la urma, daca e sa vorbim de cadouri, cred ca mi-ar placea sa primesc un parfum; pentru mine parfumurile niciodata nu sunt prea multe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:08 PM |
|