![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anul 2009 ne-a adus crize peste crize... Ba financiare, ba politice, ba personale...
Pentru mine anul 2009 a fost un an prost. Un an in care m-am imbolnavit si m-am trezit aproape singura in boala le (multumesc din toata pe aceasta cale tuturo celor care mi-au ramas alaturi la greu!!!), un an in care sistemul meu de valori s-a prabusit si a trebuit sa imi reconstruiesc altul nou. Anul 2009 mi-a mai aratat inca o data ca nu tot ce zboara se si maninca si ca trebuie sa incetez sa cred ca toata lumea e ca mine. Eh, asta sa fie singura belea din viata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Totusi, plecind de la ideea ca orice sut in fund e un pas inainte, ii multumesc Lui Dumnezeu ca n-am crapat si ca lucrurile au reintrat pe un fagas normal. Cum a fost anul 2009 pentru voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Stii care e chestia? Ca nu vreau sa iau pe nimeni la trei pazeste.
Nu imi plateste nimeni timpul si nervii pierduti cu oameni care nu merita sa te agiti deloc. Prefer sa traiesc asa pur si simplu pe langa ei, sa ii vad cat de interesati sunt de viata mea, de unde rezulta ca nu au una a lor, si sa nu imi mai fac nervi de pomana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:08 PM |
|