![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa ne spunem aici experientele cu aparatura de bucatarie, ca, la o eventuala noua investitie, sa stim ce sa cumparam.
Eu una am un mixer Braun de mai mult de 10 ani, il folosesc de numa', inca e intreg si merge ceas. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Masina de piine e un no-name, aka westwood, buna investitie , poate cea mai buna ever la un pret care s-a dovedt de nimic! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
- Robotul e Philips, e bun, insa parca imi place mai mult sa tai cu cutitul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Mixerul e alt no-name, Domotec, insa pentru cit il folosesc (sint adepta telului! si a lucrului manual) e tare bun, saracul ar putea sa mearga si la scoala, ca a facut 7 ani! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Gratarul e unul... iaca am uitat, am scris despre el la topicul cu pricina, e number two, ca pe primul l-am spart, pe al doilea-s cu ochii ca pe butelie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, il cheama George Foreman 12044-56 . - Microundele-s LG Grill cica, dar nu recomand nimanui sa faca friptura la microunde decit daca vrea sa vada cu ochii proprii si personali cum se transforma o bucata de carne in cauciuc pur! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - Cutitul electric e de la Tefal, alta masinarie buna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:16 AM |
|