![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa vedem fetele...:)
Eu m-am vopsit ani de zile cu Rilken,din nefericirie a disparut de pe piata de vreun an si nu pot sa spun ca am descoperit o alta vopsea la fel de ok. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Mai fetelor, nu stiu ce sa zic, vad ca sinteti tare multumite de Rilken...dar mie mi-a facut parul praf vopseaua asta, sint vreo 5 ani de atunci.Coafeza s-a luat cu miinile de cap cind a vazut in ce hal arata parul.Tot ea mi-a spus ca nu sint eu singura ei clienta cu parul distrus de Rilken.De atunci am trecut pe Wellaton care e mult mai "blinda".Dar este foarte adevarat ca orice vopsea distruge parul...vopselele clasice contin toate amoniac.Iar cele pe baza de plante eu personal nu le-am folosit.Dar probabil ca nu sint atit de agresive.Oricum, nu stiu, exista vopsea pe baza de plante care sa asigure un blond inchis uniform? Sau numai satenele/roscatele/brunetele pot beneficia cu succes de o astfel de vopsea?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 06:57 AM |
|