![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fetelor, perseveraţi - stările subclinice sunt perioade ideale de īncepere a tratamentului.
Eu sunt de cealaltă parte a distracţiei, cu hipotiroidie. Nu vă spun cāte kilograme īn plus am cāştigat īn ultimii ani, nici cāţi bani s-au dus degeaba, īnsă aş fi continuat să īi dau dacă medicamentul de care am absolută nevoie s-ar mai produce. Părul s-a rărit de cāţiva ani, sprāncele cam la fel, palidă am fost mereu, īnsă chestia cu frigul patologic nu o am. Īncă. Evoluţia este adesea atipică, să ştiţi, tratamentul clasic nu mi-a fost recomandat niciodată prin prisma altor complicaţii clinice personale. Indiferent cāt de greu vă este, trebuie să acceptaţi că atāt tratamentul cāt şi investigaţiile recomandate pot diferi semnificativ de la pacient la pacient, fără să fie incorecte. Fides, tare īmi pare rău că treci prin aşa ceva. Măcar tu eşti subţirică şi frumuşică, deşi te mai enervezi. La hipo, sunt rotunjoară şi enervant de calmă, dacă īmi iau vreodată heleşteu pot să deschid un spa pentru hipo-potami. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Să fim optimiste, deci, cātă vreme mai rādem avem o şansă īn plus. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:19 PM |
|