![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
Buna ziua, numele meu este Geo D. , sunt psiholog autorizat de 10 ani.
In primul rand vreau sa incep prin a-mi cere scuze fata de persoanele care considera ca parerea unui barbat nu are ce cauta pe un forum. In al doilea rand, tin sa mentionez ca in multe cazuri parerea / sfatul unui psiholog este binevenit. Acestea fiind spuse, doresc sa-mi exprim dorinta de a incerca sa va ajut cu tot ce pot, fara niciun interes, doar din placere, pentru faptul ca am vazut multe cazuri si pentru ca stiu ceea ce inseamna sa intampini probleme de tot felul. In viata oricarui om exista un moment sau mai multe momente de rascruce, din care credem ca nu mai putem iesi, ne cufundam din ce in ce mai mult in starea de tristete, depresie, melancolie, etc. Prin urmare, mi-as dori sa incercam sa rezolvam macar cateva probleme din cele intampinate de dvs. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ana musulmanii poate mai mult decat alte religii respecta femeia mult prea putin, in mintea lui probabil ca nici nu isi da seama ca face ceva rau inselandu-te si purtandu-se asa cu tine pentru ca a crescut cu ideea ca femeia trebuie sa fie supusa, sa asculte de barbat, sa stea cuminte acasa iar el are dreptul sa faca orice vrea doar pt ca e barbat. Crede-ma ca n-ai nici o sansa sa schimbi astfel de conceptii, el pana la urma tot o sa te lase pt ca asa cum ti-a tot zis, vrea una de-aceeasi religie cu el, cu tine doar se distreaza pana atunci... e pacat de tine, deja ai inceput sa te schimbi tu si nu in bine. Iti place de tine asa? Iti place ce reactii ai, ce simti, ce ai devenit? Relatia in care esti te-a transformat in ceva trist si urat, trebuie sa iesi din ea ca sa-ti revii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:57 AM |
|