![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.
Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si am auzit ca vor fi very eighties (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Despre faza cu eighties, eu am auzit ca filmul incepe cu Carrie care isi aduce aminte cum a venit prima oara la New York cu 20 si ceva de ani in urma, in anii '80, cum le-a cunoscut pe celalte trei... si vor fi aratate si tinutele pe care le-au purtat ele atunci, in anii '80. Mie mi-a placut SATC filmul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca din cauza ca eram deja fan al serialului, si intr-un fel "m-am setat" sa-mi placa si filmul. Cel mai mult mi-a placut moda din film, cu toate tinutele lor. Cu unele exceptii, mi-au placut aproape toate toalele din film. Mi-a placut si show-ul cu rochiile de mireasa, dar nu mi-au placut unii pantofi care au fost asortati cu unele dintre rochii. Am doua carti, una despre cum a fost facut serialul, si una despre film, si am avut ocazia sa ma benoclez si sa studiez tinutele din toata istoria SATC. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De-abia astept sa apara si SATC 2. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:58 PM |
|