![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati copiilor vostri o suma fixa pe saptamana sau pe luna? Pe ce-i cheltuie copiii?
La noi e asa: fiica-mea are 10 ani jumate si primeste 2,50 euro pe saptamana (daca nu uitam si nu uita nici ea, ceea ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe care de obicei ii strange si-i depune la banca cand se face o suma mai serioasa. Ca deh, haine, mancare, inclusiv dulciuri, carti, etc. ii cumparam noi. Rar isi mai cumpara cate o revista (are doua abonate de noi) pe care noi n-o consideram cu vreun sens. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
Eu cam ... 5 sau 6 lei (asta prin liceu), insa ...
Incepusem si eu usor ... Adica printr-a I-a 1 leu (dar pe atunci chiar insemna ceva ... nu-mi vine sa cred ca nu m-am gandit niciodata ca e putin). Oricum, la mine banii trebuiau impartiti la doi copii si cate 6 lei de fiecare (si eu si fratele meu) zilnic e ceva ... 240 de lei pe luna, plus abonamentele de autobuz ... (bineinteles, plus haine, jocuri pe calculator, mancare si ... toate celalalte) si bineinteles alte cheltuieli scolare (manuale si culegeri care trebuiau achizitionate). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:05 PM |
|