![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
genul ala de filme,filme de duminica dupa-amiaza cum zicea cineva:)
"how 2 lose a guy in 10 days","Hitch"....altele mai stiti? |
|
|
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooo, mie mi-a placut foarte mult The Devil Wears Prada. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi l-am si cumparat, si este unul din filmele pe care imi place sa le revad cu placere si de care nu m-as plictisi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand l-am vazut prima oara, m-a inspirat atat de mult, incat mi-am schimbat stilul vestimentar, am inceput sa am mai mult curaj in vestimentatie dupa ce l-am vazut.
De asemenea, SATC serialul si filmul mi-au placut foarte mult, imi place sa le revad, si am acasa intreaga colectie SATC. Cat despre Confessions of a Shopaholic, nu m-a impresionat la fel de mult. Citisem cartea, si am asteptat cu nerabdare sa il vad la cinema, dar am fost usor dezamagita. Cred ca am asteptat prea mult de la acest film, plus ca sunt foarte multe diferente intre carte si film; in fine, nu mi l-am luat pe Blue Ray, si nu simt ca l-as revedea iar si iar, ca in cazul celor mai sus mentionate. Filmul mi-a placut oarecum, dar nu a devenit unul din favoritele mele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 04:36 AM |
|