![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Renuntarea la medicamente e directiva de la doctor. Pina in februarie cind trebuie sa ma duc din nou la control.
De simtit ma simt destul de aiurea, insa poate fi si oboseala de vina. 28 Decembrie 2009 Parul continua sa cada. Ca un facut, o zi cade in limite normale, trei de zici ca nu o sa mai imi ramina nimic pe scalp. Nu disper. Azi-noapte am avut si o ciudatenie de vis, duca-se cu noaptea. O fi de vina cartea inceputa inainte de culcare din care am devorat mai bine de o suta de pagini. Resimt o acuta lipsa de energie si parca nimic nu mai prezinta interes. Fata pare sa mi se dezulmfle, insa poate fi si numai o idee subiectiva, poate doar mi se pare. Vreau sa fiu cum eram acum doi ani. Insa nu cred ca voi mai fi niciodata asa, oricit de mult mi-as dori asta. Credeam ca fac parte din categoria femeilor care, o data cu inaintarea in virsta, devin mai frumoase. Da, bine, vezi sa nu! Acum sint o aratare. Ma dor miinile si sufletul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:33 PM |
|