![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ma chinuiesc. E doar o zi mai nasparlie. Care a devenit mai buna pentrru ca am vorbit cu cineva drag la telefon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
28 Decembrie 2009, seara Senzatia de greutate in piept s-a mentinut aproape toata ziua. Mda, e inima, stiu. Vrea sa imi arata ca mai bate. De parca n-as sti. Am luat un extraveral, exact cum mi-a spus doctorita sa fac in momente de-astea, desi evit sa o fac de alaltaieri seara. Frectie la picior de lemn. Imi pun o comedie veche, Tinerete Vesnica cu Meryl Streep, Bruce Willis si Goldie Hawn ca sa ma relaxez. In seara asta la pieptanat au cazut doar vreo 10 fire de par. Doamne-ajuta! De ce Jurnalul unei fomei nebune? Pentru ca mi s-a dus buhul printre pupezele mahalagioaice da pa net ca as avea biblioteca deranjata. Asa o fi, insa macar la mine-n biblioteca nu se aduna praful pe bibelouri de-un leu intepenite pe macrameuri de hirtie sau rapiri din serai, luate si-alea de la tirg. Draaaga, dar unde e aia care da ban fara sa clipeasca? Au dat-o afara?! Iaca, tot aici, de-a naibii, sa va ofticati voi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am inteles de ce ii freaca grija pe unii de vietile altora. Asa cum nu inteleg de ce cumpara o amica reviste cu stiri despre vedete si dadea ochii pese cap cind ii ziceam ca eu pot dormi si fara sa stiu ce a facut cutare dimpreuna cu alt cutare sub pod. Zau ca pot dormi FOAAARTE linistita! A, si va rog sa nu ma uriti daca spun ca nu-mi plac telenovelele. Si nici pantalonii albi atit de strimti ca se ghiceste fara efort pe unde face purtatoarea pipi- btw, am vazut pe strada vreo tispe fatuci cu tinute de-astea trendi-flendi. Brrrrrrrrr!!! Mi s-a cojit oja, trebuie sa-mi refac manichiura. Da` miine de dimineata, ori mai tirziu, ca acuma n-am nici un chef. Am aruncat o privire la tv si l-am zarit pe Ernest cu maieu. Mama, maiiieeeeeeeeeuuu, or cind aud lumea "buna" zicind "maieu". Asta e din ciclul maieu, reseu, ca rimeaza cu lemeu si derbedeu. Si, mai ales, cu valeu! Ma duc sa-mi mai bat un cui in cosciug. Lovely! Oare s-or fi gasind cosciuge roz? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:31 PM |
|