![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma tin de ceva timp sa imi deschid un jurnal, ca nu ma trage inima sa scriu in blog. Si cred ca nu mai trebuie sa amin, ca altfel o sa scriu la Sfintu Asteapta...
28 Decembrie 2009 A treia zi fara pastile. E ciudat sa nu mai imi umplu paharul cu apa si sa nu mai scot tispe tablete pe care sa le bag in mine dimineata, dupa cafea si inainte de a pleca la munca. Parca lipseste ceva. Cele 6 luni de tratament au creat o a doua natura... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am stat cu cu miinile in apa si detergenti, Book, e normal sa nu ramina perfecta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
30 Decembrie 2009 Ma simt de parca as fi beata. Ceea ce e foarte ciudat pentru ca nu am baut nimic de mult. Si e naspa pentru ca parca revin la starea dinainte de inceperea tratamentului. Nu stiu ce sa cred. Nu am dormit bine, poate si de asta. Ar trebui sa ma odihnesc mai mult. Ma sperie teribil faptul ca s-ar putea ca intruperea tratamentului sa ma duca iar la starea la care eram inainte de a-l incepe. Pe de alta parte, nu vreau sa fiu grasa si umflata la fata si nu-mi doresc sub nici o forma sa ramin fara par. Apropos, azi iar mi-a cazut mult par. Insa nu vreau sa ma gindesc la toate astea. Viata e frumoasa si merita traita. Sau asa se spune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:06 PM |
|