![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Buna, am si eu probleme cu tiroida (hipotiroidie) de la 18 ani. As dori sa pun in discutie si discriminarea sociala a celor care au probleme cu greutatea. Oamenii se uita de obicei ca si cum singurul lucru care l-as face ar fi sa mananc. Mananc fructe si unele legume, nu beau cafea, nu fumez. Urmez un tratament naturist si fac sport macar 15 minute pe zi intotdeauna. Totusi m-am confruntat cu o gramada de remarci total deplasate. Acest lucru nu se intampla doar in cazul hipotiroidiei. O prietena de-a mea are hipertiroidie si de multe ori a fost jignita cu remarci de genul "schelet uman", "sac de oase" etc.
Avand in vedere depresia si toate celelalte efecte ale bolii, ultimul lucru de care are nevoie cineva bolnav de o disfunctie tiroidiana sunt vorbele de genul. Ma bucur totusi ca am gasit acest site unde se discuta probleme de genul. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:39 PM |
|