![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dore, parca m-ai descris pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu tot cu hipo. La tratament am renuntat cu ceva vreme in urma din cauza ca nu-mi mai permiteam analizele. Sunt foarte scumpe si trebuie facute periodic( pana iti gaseste doza potrivita, in fiecare luna). Medicamentele nu erau foarte scumpe, insa nu vedeam nici un efect nici la 6 luni de la inceperea tratamentului. Asa ca am renuntat la lupta cu morile de vant si incerc si alte metode. Cateva kilograme frumusele le-am dat jos cu ajutorul lui nenea Monti ( 10kg sa fiu mai precisa) in decursul unui an intreg, in care am avut si intreruperi de la regim. Din noiembrie insa am intrerupt iar regimul din motive personale si financiare si m-am ingrasat 5 kg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Anul acesta am in plan o renastere. Sa vedem daca-mi iese (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:34 PM |
|