![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Bine v-am regasit! Nu's ce se intampa cu parola ca o tot uitam, deh, batranetile
Di, daca esti prin zona, da un semn sa stiu ca esti on. Am citit ce ai scris de Tyrozol si voiam sa sa-ti spun cate ceva. E ceata, nu am chef de nimic, abia m-am mobilizat sa fac o friptura de pui la tava. O zi buna va doresc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Se poate face ceva pentru problemele de concentrare. Eu am incercat diferite tratamente pentru memorie si pentru concentrare, insa din pacate nu prea ajuta. In situatia actuala a locurilor de munca, nu stiu exact ce sanse sunt pentru cineva cu astfel de probleme sa isi gaseasca un nou loc de munca, in cazul in care isi pierde actualul loc de munca.
O alta problema este cea si pe plan familiar. Problemele tiroidiene provoaca infertilitate sau copii cu probleme de oligofrenie. Numarul cazurilor este destul de mare. Aduc in discutie aceste probleme deoarece timp de 5 ani si jumatate am incercat sa imi adaptez diferitele tratamente intr-o viata normala, iar dupa perioada asta am ajuns la concluzia ca este aproape imposibil. Am luptat zilnic cu aceasta boala si mereu cu o atitudine pozitiva, insa in ultima vreme, o data cu agravarea simptomelor mi-am dat seama ca trebuie sa fii de fier sa lupti si cu obstacolele vietii (care sunt destule) si cu boala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:40 AM |
|